Printer Friendly Version Генералном конзулу Републике Србије посебна награда Националног савета за етничку штампу и медије Канаде @ 23 August 2023 05:53 PM
 
 
 
Томас С. Сарас, председник и извршни директор Националног савета за етничку штампу и медије Канаде, са седиштем у Торонт, у  недељу 20. Августа 2023. Године уручио је посебне награде овог невладиног удружења госпођи Сузан Кристал, Генералном конзулу САД у Торонту и Небојши Татомиру, Генералном конзулу Републике Србије.
 
Национални савет за етничку штампу и медиј је удружење штампаних и електронских медија свих етничких група у Канади. Представља чланове канадских издања на страним језицима, на савезном и покрајинском нивоу и у име својих чланова брине се о фундаменталним питањима као што су национално јединство, једнакост међу Канађанима, поштовање људских права, социјалне правде и друштвене прихватљивости за сваког грађанина или становника Канаде, као и очување и поштовање културног наслеђа свих Канађана.
 
Генерални конзули Сједињених америчких држава и Републике Србије, награђени су за истакнуту и изузетну подршку и помоћ члановима Националног савета за етничку штампу и медије Канаде.