Printer Friendly Version Generalnom konzulu Republike Srbije posebna nagrada Nacionalnog saveta za etničku štampu i medije Kanade @ 23 August 2023 05:48 PM
 
Thomas S. Saras, predsednik i izvršni direktor Nacionalnog saveta za etničku štampu i medije Kanade, sa sedištem u Toront, u  nedelju 20. Avgusta 2023. Godine uručio je posebne nagrade ovog nevladinog udruženja gospođi Suzan Kristal, Generalnom konzulu SAD u Torontu i Nebojši Tatomiru, Generalnom konzulu Republike Srbije.
 
Nacionalni savet za etničku štampu i medij je udruženje štampanih i elektronskih medija svih etničkih grupa u Kanadi. Predstavlja članove kanadskih izdanja na stranim jezicima, na saveznom i pokrajinskom nivou i u ime svojih članova brine se o fundamentalnim pitanjima kao što su nacionalno jedinstvo, jednakost među Kanađanima, poštovanje ljudskih prava, socijalne pravde i društvene prihvatljivosti za svakog građanina ili stanovnika Kanade, kao i očuvanje i poštovanje kulturnog nasleđa svih Kanađana.
 
Generalni konzuli Sjedinjenih američkih država i Republike Srbije, nagrađeni su za istaknutu i izuzetnu podršku i pomoć članovima Nacionalnog saveta za etničku štampu i medije Kanade.