Printer Friendly Version "Десетa конференције медицинске дијаспоре“ у Београду, од 20. до 22. јуна 2019. године @ 18 March 2019 04:29 PM

              Под покровитељством Њ.К.В. принца Александра и Њ.К.В принцезе Катрине у току је процес организовања „Десете конференције медицинске дијаспоре“, у Београду од 20. до 22. јуна 2019. године.
              Циљ Конференције је да се српски лекари из иностранства и међународни медицински стручњаци окупе у мисији подршке српском здравственом систему промовишући солидарност, пријатељство и размену знања.
              Поред Министарства спољних послова Републике Србије, партнери у организацији Конференције су и Министарство здравља Републике Србије, Светска здравствена организација, Медицински факултет Универзитета у Београду, Универзитетска дечија клиника, Лекарска комора Србије и Краљевски медицински одбор.
              Свечано отварање Конференције предвиђено је у хотелу „Хилтон“ у Београду, у четвртак 20. јуна 2019. године у 9:00 сати. Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова господин Ивица Дачић званично ће се обратити лекарима који присуствују Конференцији.
              Пријем за све учеснике Конференције биће одржан 20. јуна 2019. године у Краљевском двору, након чега следи вечера у част предавача и партнера у организацији манифестације.
              Вебсајт „Десете конференције медицинске дијаспоре“ налази се на интернет адреси www.sdm.rs.

___________________________________________________________________________________________________